Waar staat Griffel-Gifts voor?
Vertrokken vanuit de 'gewone' cadeauverkoop, merkte ik dat er meer en meer vraag was naar  'geschenkjes met nèt dat beetje meer'. Zo kwamen er in de loop der jaren een vlakpers, mokkenpers, borduurmachine en een lasergraveermachine in huis, op die manier kunnen tal van materialen naar hartelust gepersonaliseerd worden. De laatste tijd probeer ik in mijn zoektocht naar leuke spulletjes, vooral 'fairtrade' en 'duurzaamheid' als belangrijkste factor te handhaven.
The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it!

Welke projecten zijn de leukste?
Diegene waar ik eerst even voor moet gaan zitten om het te laten bezinken voor ik weet welke richting ik er mee uit kan. Zoals bv die Xlarge pollepel enkele jaren terug, met wat de klant wilde, botste ik steeds tegen de beperkingen van mijn lasermachine aan. Maar 't is gelukt, met een tevreden klant en een megatrotste ikke als gevolg.

Wat zijn de leukste klanten?
Uiteraard zijn àlle klanten leuk! Maar heel af en toe krijg ik wel eens een 'wild card' , een 'golden buzzer' of hoe je het noemen wil. Een klant die zegt 'Doe maar, dit is het budget en verder vertrouw ik volledig op je want dat komt altijd goed!' Da's niet alleen leuk om te horen, want dan weet je dat het goed zit, maar dat geeft vaak ook de mogelijkheid om eens wat nieuws uit te testen en van het vaste paadje af te wijken.

Hoe zou de wereld er uit zien, wanneer iedereen een kloon van mij was?
Allereerst liep die vol Akita's, 't is dat mijn tuintje niet groot genoeg is, anders  zou de wereld er nu al van vol lopen. Vanaf de eerste foto waarop ze als pup dwaas de wijde wereld inkeek, ben ik alleen maar meer van haar gaan houden.  Die dwaze blik heeft ze nog steeds en oh wat is ze heerlijk eigenwijs!
En dan mijn grote zonde...de wereld zou vergeven zijn van schoenwinkels...
A journey of a thousand miles, begins with a fabulous pair of shoes!

Wat kan jij voor mij doen?
Zorg als de bliksem dat je uitnodigingen binnenkrijgt voor leuke feestjes en bestel een geschenkje met nèt dat beetje meer via de webshop of mail, want cadeautjes geven was nog nooit zo leuk!  Maar ook als je opmerkingen of tips hebt, hoor ik het graag.

 

Als je praat herhaal je vaak wat je al weet, als je luistert leer je vaak iets nieuws!!!

 

© 2015 - 2021 griffel-gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel