Onze Logo's door de jaren heen....

Blijmaker 1 van 2 Volgende

Onze vaste klanten hebben vast al opgemerkt dat er één en ander veranderd is. Nieuw logo, nieuw kleurthema... Bij het aanpassen van de webshop in het nieuwe thema, leek het me wel leuk om eens terug te blikken op de logo's door de jaren heen...


Bij de opstart in 1996 bestond het gamma vooral uit schrijfwaren en bureelartikelen. Hoewel het voorstel van broerlief om 'In den Tintenkiller' als naam voor de zaak te nemen voor enige hilariteit zorgde, leek 'De Griffel' toch een betere optie.

(Foto volgt asap, aangezien het digitale tijdperk toen nog niet zo'n hoge toppen scoorde, wordt het rommelen in de oude doos om een foto terug te vinden)


Ongeveer elf jaar later werden plannen gemaakt voor de verhuis naar een nieuw pand. Een logisch gevolg was de aanpassing van het logo.

 

In diezelfde periode werd er ook stilaan meer en meer afgestapt van de schrijf-en  papierwaren om plaats te maken voor leuke cadeautjes. Met het ontdekken van de sublimatietechniek werden de eerste stappen in de wereld van het personaliseren gezet. Wanneer er dan ook het lasergraveren bijkwam, begon het idee voor een webshop te rijpen. Om de link met de bakstenen winkel te behouden, werd het'Griffel-Gifts' logo geboren, uiteraard in het kleurthema van De Griffel.

Nu ruim twee jaar na het sluiten van de bakstenen winkel, leek me de tijd rijp om van het blauw-groene kleurschema af te stappen en het logo iets neutraler, meer trendy te maken. Herkennen jullie het strikje en de sterretjes uit het vorige logo nog?

daisy van wouwe japanse akita griffel gifts

© 2015 - 2021 griffel-gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel